Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт06062023

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Веска Ненчева: Хората от малките населени места подкрепят БСП за увеличените пенсии
Петък, 16 Септември 2022 22:53

Веска Ненчева: Хората от малките населени места подкрепят БСП за увеличените пенсии Избрана

Оценете
(2 гласа)
Хората от малките населени места са доволни от увеличените пенсии, които БСП с министър Георги Гьоков извоюва, подкрепят ни за усилията и за свършеното“. Това заяви водачът на листата на „БСП за България“ в Пловдив област Веска Ненчева по време на среща с жители на с. Сухозем, община Калояново.
След Сухозем, тя проведе поредица от предизборни срещи в няколко пловдивски села, след като още от първите дни на бедствието в Карловско, заедно с младежи-доброволци, водачи на листи и кандидати за народни представители на БСП от 17 МИР, е на терен и помага на хората в Каравелово, Богдан и Слатина.
“В Сухозем говорихме за това, че за първи път минималната пенсия е над прага на бедността, за това, че след 2 октомври ще защитим и 30 % увеличение на вдовишките добавки, за това, че има още работа по преизчисляването на пенсиите“, посочи Веска Ненчева.
“БСП ще продължи започнатото и в подкрепа на младите хора и семействата“, каза още водачът на листата на социалистите в 17 МИР по време на разговора си с хората и припомни: „Увеличихме майчинството през втората година на 710 лв., осигурихме безплатни детски градини и ясли“.
Веска Ненчева благодари на жителите на Сухозем за оценката за свършеното и добави, че при всяко едно управление БСП ще остане социалния гарант и ще продължи политиките си в подкрепа на възрастните, на семействата, на младите хора и децата.
Прочетена 379 пъти