Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет08062021

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ ВЕСКА НЕНЧЕВА ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ
Неделя, 13 Юни 2021 17:53

ВЕСКА НЕНЧЕВА ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ Избрана

Оценете
(2 гласа)

Медия

Народният представител в 44-то и 45-то Народно събрание и кандидат за нов мандат на предстоящите парламентарни избори на 11 юли Веска Ненчева откри кампанията си в розовите градини край Сопот.

Старт на предизборната фиеста даде кметът на Калофер Румен Стоянов, който удари тъпана в съзвучие с калоферска гайда. Председателите на БСП Карлово и БСП Сопот инж. Манол Манолов и Станислав Стоенчев говориха за това, с което червените се борят в последните 12 години в национален мащаб, за проблемите в страната и за смяната на управлението на държавата. Евродепутатът от левицата Цветелина Пенкова дойде лично, за да подкрепи кандидатът за народен представител..

За трети път Веска Ненчева поиска подкрепата на хората от общините Карлово и Сопот. „Заедно сме били в битки, в загуби и победи, но ви благодаря, че вие вярвате в мен така, както и аз вярвам във вас“, каза под аплодисментите Ненчева.

Гости на тържеството бяха кандидати за народни представители от областната листа на БСП, от структурата на левицата в общините Хисар и Лъки, кметове на населени места от региона.

БСП се явява на вота на 11 юли с бюлетина №4, преференцията за Веска Ненчева е №104

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Прочетена 783 пъти