Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пон07152024

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ ЗА МАРТА!
Сряда, 08 Май 2013 21:58

ЗА МАРТА! Избрана

Оценете
(19 гласа)

Медия

<видео>
На 8-ми май Командирът на 61-ва Стрямска механизирана бригада Димитър Шивиков, инициира среща с представители на Община Карлово и Община Сопот,  директорите на местните училищата и медии, за обсъждане продължаването на благотворителна кампания в помощ на Марта Цветкова.  Родителите на детето са военнослужещи в Карловското поделение и нямат възможност да покрият необходимата сума за извършване на операцията, а парите събрани до момента са крайно недостатъчни.

Бригаден генерал Шивиков се обърна  към всички присъстващи на срещата с молба за помощ в набиране на средствата. Той призова и всички фирми, и политически парти да помогнат. След обсъждане на различните идеи, които бяха изложени се взе решение за провеждане на концерт на  15-ти май  в НЧ „Васил Левски” с представители на художествената самодейност в поделение 34 750 и местните училища. 


Не за първи път Бригаден генерал Димитър Шивиков доказва хуманната страна на Българската армия в служба на хората и обществото. Не за първи път деца ще помагат на дете.
В навечерието на ожесточени избори за власт, когато народът плаща всеки предизборен плакат без да са го питали, едно дете иска да живее нормално и му се налага да моли за това. Едно дете и родителите му разчитат не на политиците, а на хората, защото тук е нужна човещина. Ако на политик се дава левче за избирател, то на Марта и е нужна стотинка от всеки, за да живее нормално. Стотинка, която ще спаси живот и и ще озари стотици лица с усмивки.
Нека помогнем на МАРТА! Длъжни сме!

 

Прочетена 12447 пъти