Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пон12042023

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ За осма поредна година ще бъде връчено Отличието за духовност, хуманизъм и патриотизъм "Йеродякон Игнатий - Васил Левски"
Четвъртък, 10 Ноември 2022 07:45

За осма поредна година ще бъде връчено Отличието за духовност, хуманизъм и патриотизъм "Йеродякон Игнатий - Васил Левски" Избрана

Оценете
(0 гласа)
На 13 ноември 2022 г. от 12.00 ч. в Камерна зала на Народно читалище "Васил Левски - 1861 г." - Карлово за девета поредна година ще бъде връчено Отличие за духовност, хуманизъм и патриотизъм "Йеродякон Игнатий - Васил Левски". Отличието е уникално за града ни, учредено през 2014 г. от уважаваните карловски скулптори Недко Кръстев и Николина Канарова. Носителят за 2022 г. е проф. д-р Иван Гаврилов - известен хирург-онколог, родолюбец, дарител и общественик. За своята родолюбива и дарителска дейност през 2015 г. е удостоен с Наградата на Карлово.
Заповядайте на церемонията по връчване на Отличието за духовност, хуманизъм и патриотизъм "Йеродякон Игнатий - Васил Левски" на блестящия професионалист, безкористно отдаден на стремежа за спасяване на българската памет, на един наш съвременен будител- проф. д-р Иван Гаврилов!
Прочетена 313 пъти