Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пон07152024

Last update

Back Вие сте тук:Начало УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Общи условия

 

              I.Авторски права

Всяко неразрешено ползуване, промяна, публичен показ и др. на част или цялото съдържание на сайта без разрешение www.karlovo-news.comе забранено. Допуска се публикуване на материали само след съгласие нa www.karlovo-news.com, посочване на източника или добавяне на линк - www.karlovo-news.com

 

              II. Потребители

Чрез достъпа до /зареждането/ на интернет страницата на www.karlovo-news.com, всеки потребител е длъжен да се запознае с настоящитеПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА, като при прочитането и запознаването с тях, той удостоверява, че при следващо ползване /зареждане на www.karlovo-news.com/ той е съгласен с тях. Всеки потребител има правото да използва услугите на сайта единствено за лични цели, като се съгласява, че информацията публикувана на сайта www.karlovo-news.com, не може да бъде причина за предявяване на негови искове къми неговите собственици.

При добавяне на мнение- коментар в някои от модулите на сайта, всеки потребител се съгласява да спазва добрия тон, да не публикува цинични или обидни изказвания, да не подтиква към насилие, омраза или каквито и да е действия, противоречащи на законовите и морални норми, както и да не използва медията за разпространение на рекламни и спам съобщения. Сайтътwww.karlovo-news.comи неговите собственици не носят отговорност за изразените от всеки потребител мнения при искове от трети страни. При участие в различни инициативи реализирани в www.karlovo-news.comизискващи регистрация в него, потребителя на сайта се съгласява, че предоставя личните си данни на www.karlovo-news.com доброволно и няма претенции за това.

 

   III. Общи разпоредби

Настоящите общи условия имат обвързващо действие само в отношенията между всеки потребител на сайта www.karlovo-news.comи информацията публикувана в него. Всеки потребител има правото да използва услугите на сайта единствено за лични цели. Тези общи условия представляват договореност между всеки потребител на сайта www.karlovo-news.com, с който получавате правото да използвате безплатно услугите на сайта за лични и нетърговски цели при спазване на условията описани в настоящите правила. Чрез достъпа до /зареждането/ на интернет страницата, всеки потребител се съгласява да бъде обвързан от настоящите общи условия и всички последващи промени в тях, като се задължава да ги спазва. В случай, че потребител на сайта www.karlovo-news.com не е съгласен с всички общи условия за неговото ползване, моля да не го използва за никакви цели.

Прочетена 15069 пъти Последно променена в Вторник, 16 Април 2013 01:20